Descobriu els nostres serveis personalitzats
per a totes les necessitats.

SERVEI TÈCNIC I VENDA RECANVIS

Comptem amb un servei tècnic propi i venda de recanvis per a les millors marques d’electrodomèstics. Confiï en nosaltres per a les reparacions dels seus aparells estiguin o no en garantia, li atendran els millors professionals.

Som el teu servei tècnic i venda de recanvis a la ciutat de Barcelona. Els nostres tècnics especialitzats i amb alta qualificació, compten amb una gran experiència en la reparació de tota mena d’electrodomèstics. Per les mans del nostre servei tècnic han passat aparells de pràcticament totes les marques que es venen en el mercat i sabem molt bé amb què estem treballant a cada moment, per la qual cosa podem oferir la millor atenció.

En les reparacions només utilitzem recanvis originals de la marca adquirits al fabricant perquè sabem que són els que oferiran un millor resultat a mitjà i a llarg termini, i els únics que garanteixen la total satisfacció del client, evitant escurçar els terminis de vida de l’aparell o dels seus components.

La nostra àrea de treball abasta Barcelona i els seus voltants. A més de ser experts en la reparació d’electrodomèstics de la llar, també duem a terme instal·lacions i reparacions d’aires condicionats, treballant sempre amb les millors marques. Tenim una gran experiència i serietat que han quedat demostrades al llarg de tots els nostres anys d’experiència en el sector.

Vostè pot sol·licitar els nostres serveis tant per als seus petits aparells electrodomèstics, o per a pressupostar una reparació, o pot sol·licitar que acudim per a detectar i arreglar el problema que puguin presentar electrodomèstics de més grandària, com a frigorífics o rentadores. Som transparents en els nostres preus, no dubti a preguntar sobre els nostres pressupostos i li oferirem una informació completa i detallada.

Oferim també recanvis originals comprats directament al fabricant. Els nostres clients poden triar si desitgen que duguem a terme el canvi de la peça o si només volen adquirir-la per a canviar-la ells mateixos en la seva llar, una cosa freqüent quan es tracta de peces de fàcil accés i que és necessari reposar cada cert temps, com és el cas d’uns certs filtres en aparells d’aspiració.

Podem donar-li pressupostos sense compromís tant del preu de la peça com del que costaria fer el canvi per part d’un tècnic, per la qual cosa no dubti a preguntar tot el que necessiti abans de prendre la seva decisió. Li recomanem que si té dubtes sobre la col·locació dels recanvis, deixi que s’encarregui un tècnic per a evitar danys a majors en els aparells.