Descobriu els nostres serveis personalitzats
per a totes les necessitats.

Living

Al living és segurament l’habitació de la casa en la qual decoració i comoditat han d’anar més entrellaçades. És el lloc en el qual la família passarà temps junta i en el qual es gaudirà de l’oci, per la qual cosa l’elecció de mobles i complements és molt important.

El gran protagonista en el living és el sofà o sofàs, que ha de comptar amb suficients places per a tots i adaptar-se alhora a la grandària de l’estada. La taula de centre i la catifa li donaran calidesa al conjunt i faran que la zona d’estar sigui molt més acollidora.

També té importància el moble per a la televisió a joc amb la resta de mobiliari de l’habitació i donant cabuda a les necessitats més importants d’aquesta, sigui el magatzematge o sigui l’espai per a peces decoratives

Un espai per a tota la família

Tota la família ha de comptar amb el seu espai en el living i ha de tenir un acomodament per a les seves coses. Per això, els nostres projectes tenen en compte les característiques de la mateixa en el disseny d’interiorisme del living.

No és el mateix pensar un espai per a dues persones que tan sols gaudiran de l’oci allí que si hi ha un bebè que precisi d’un lloc segur de joc i esplai al costat dels pares.

O si l’habitació no sols s’usa per a veure la tele i ajuntar-se amb els amics, sinó que també és el lloc del despatx.

Aconseguir crear un espai polivalent, que s’adapti a les diferents necessitats de la família i que no deixi a ningú al marge, és un dels nostres reptes. I tot això amb un estil decoratiu definit, que encaix amb la resta de l’habitatge i que aportació molta personalitat.

Contacta a nosaltres

Estudi de moble de cuina, que li ofereixen a Vostè una òptima relació entre disseny, qualitat i preu.
Venda d’electrodomèstics de totes les marques.
Outlet d’Electrodomèstics.