Descobriu els nostres serveis personalitzats
per a totes les necessitats.

Showroom Mobiliari

En el nostre showroom trobaràs a més mobiliari per a cuines i banys actuals. Mobles en tots els estils per a gaudir de cuines i banys moderns, contemporanis o d’un bonic estil vintage.

En el nostre Showroom podrà trobar el últim en electrodomèstics Miele, una de les millors marques de gamma alta d’electrodomèstics del mercat. Miele ofereix l’últim en tecnologia i serveis perquè l’experiència en la cuina sigui encara més gratificant i es pugui gaudir preparant els millors plats assistits per l’últim en innovació en cuines.

Gaggenau és la signatura d’electrodomèstics d’alta gamma que millor ha sabut unir tradició amb innovació. Els electrodomèstics Gaggenau tenen l’elegància i el disseny propi dels productes fets a mà en els quals es cuida cada petit detall. Fins al més nimi importa a l’hora de dissenyar cada electrodomèstic, tenint en compte aquests valors esmentats però també les actuals regles de la moda perquè tot encaix perfectament en els mobles d’última tendència. Per descomptat, també disposen de la tecnologia més avançada i de les prestacions més innovadores perquè tradició i tecnologia no són excloents.

Gutmann és una marca d’electrodomèstics d’alta gamma especialitzada en la fabricació de campanes i sistemes d’extracció per a la cuina que també és present en el nostre Showroom de Barcelona. La gran qualitat dels seus dissenys i les seves altes prestacions fan que les campanes Gutmann siguin perfectes per a cuines de tota mena, però especialment aquelles obertes i per a les situades en illa ja que impedeixen que les olors puguin propagar-se a la resta de la casa d’una forma efectiva. I tot això sense renunciar a una impecable estètica i a un disseny que, amb només veure’l, es fa evident que s’està davant els líders en aquesta mena d’electrodomèstics.

Contacta amb nosaltres

Estudi de moble de cuina, que li ofereixen a Vostè una òptima relació entre disseny, qualitat i preu.
Venda d’electrodomèstics de totes les marques.
Outlet d’Electrodomèstics.