Descobriu els nostres serveis personalitzats
per a totes les necessitats.

Qui som

ELECTROSHOWROOM, S.L. neix pensant en tu.

Decidir-se per una nova cuina és un pas molt important. A Europa, de mitjana, a penes canviem dues vegades la cuina al llarg de la vida. D’aquí que, a l’hora de triar, el client busqui el millor assessorament i un servei el més personalitzat possible.

En Electroshowroom ens encarreguem d’acompanyar-te i guiar-te durant tot aquest procés. Des del minut un treballem perquè aconsegueixis la cuina que sempre havies somiat amb materials i acabats de gran qualitat. Perquè els petits detalls sí que importen.

Trobar la teva cuina ideal és possible. El nostre capital humà té una dilatada experiència dins del sector del moble de cuina d’alta gamma, per la qual cosa trobarem la cuina que millor s’adapti a les teves necessitats i et faciliti la vida dins de la llar.

Volem i busquem la satisfacció de tots els nostres clients i, per a això, oferim una gran experiència de compra. Contacta amb nosaltres i aconsegueix una cuina personal amb dissenys únics i solucions creatives adaptades a les exigències dels nostres usuaris.

“Creativitat i funcionalitat són la identitat de tot el nostre treball amb la finalitat de desafiar al temps i millorar la qualitat de les nostres vides”

Intenció

Hem creat un estudi de cuina, que t’ofereix tot allò que esperaves. Cuines de dissenyadors repetidament guardonats, amb solucions creatives que ajuden a gaudir cuinant i que fan la vida més agradable.