Descobriu els nostres serveis personalitzats
per a totes les necessitats.

cuines INKO en barcelona

En el nostre showroom de cuines INKO Barcelona, trobaràs la cuina que estàs buscant per a completar la teva llar.

INKO, cuines de disseny que s'adapten a tu

Tenim el que necessites per a la reforma de la teva cuina. Troba la cuina dels teus somnis en el nostre Showroom de Barcelona. Descobriràs les millors cuines de la marca INKO destinades a adaptar-se al teu espai i a la teva manera de vida.

Visita nostre showroom de cuines, t’ajudarem a conèixer en primera persona la qualitat dels materials INKO. La decisió perfecta per a completar la cuina que sempre has volgut tenir a la teva casa.

També pots descobrir la gran varietat de productes que tenim en Electroshowroom. Treballem amb diverses marques conegudes a tot el món com; Miele, Gaggenau, Neff, De Dietrich, Bora, Irinox, Wolf, Liebherr, Sub-Zero, Gutmann, Pando, Falmec, Mitsubishi i Daikin.

Play Video

Veuen a visitar nostre showroom de cuines Inko a Barcelona

El showroom de cuines a Barcelona, perfecte per a trobar els acabats, la qualitat i el producte que estàs buscant. Compte amb una llar a l’última, veuen a descobrir tots els detalls i capacitats de les cuines INKO a Barcelona.

Col·lecció

// Clàssica

// Modernes

Amb INKO Cuines, aconseguiràs un disseny plenament adaptat al teu espai, al teu estil i a la teva manera de ser.

En el nostre Showroom de INKO cuines, trobaràs la peça que et falta per a completar el puzle de la teva llar. Tots els elements que desitges, els millors acabats i les solucions més immediates, t’esperen en els dissenys INKO.

Acosta’t a gaudir de totes les possibilitats que tenim per a tu en Electroshowroom. Trobaràs els millors acabats i dissenys de cuina INKO.

Iniciar una reforma de cuina és complicat en qualsevol llar, a tots ens costa molt trobar els mobles, electrodomèstics i accessoris de cuina que més ens agraden. Però aquest detall, és més fàcil d’aconseguir si tens el producte al teu abast.

En el nostre Showroom de cuines a Barcelona, tens la possibilitat d’utilitzar, veure i tocar diversos models de cuina de les marques més top del mercat. No et preocupis, trobar el que necessites, mai ha estat tan fàcil… Tenim la cuina perfecta per a tu, veuen a veure-la!

Coneixes la signatura INKO? Es tracta d’una marca de cuines realment adaptada i revolucionària segons les exigències dels usuaris.

Cuines INKO s’ha convertit en un referent nacional de qualitat i de disseny, ja que, són fabricadors de mobles de cuina. Per aquest motiu, compten amb una gran capacitat per a adaptar-se a l’espai i al temps en el qual estem vivint.

La seva capacitat d’adaptar-se a la demanda, sempre ha anat unida de l’evolució dels seus materials i processos productius. Perfectes perquè els professionals que treballen en la marca, comptin amb totes les possibilitats per a oferir un producte de qualitat, amb un disseny totalment actual, a través del qual, demostren la qualitat de INKO Cuines.

Troba la teva Cuina INKO en Electroshowroom Barcelona!

Contacta amb nosaltres

Estudi de moble de cuina, que li ofereixen a Vostè una òptima relació entre disseny, qualitat i preu.
Venda d’electrodomèstics de totes les marques.
Outlet d’Electrodomèstics.