Accedir a l'Àrea Professional

Descobriu els nostres serveis personalitzats
per a totes les necessitats.

L'equip d'Electro Showroom ‚Äď Atosa Olsa i FT Disseny us desitja:

Bones Festes!

¬°Oferta especial!

Per reduir aquesta inversió i aconseguir un resultat de qualitat a l'millora preu poden comptar amb el nostre apartat de cuines en liquidació

Us convidem a visitar-nos i veure les novetats en Cuines de Barcelona.

Ser apassionats per tot all√≤ que vam dissenyar, amb la major qualitat i creativitat, utilitzant les √ļltimes novetats en acabats i prestacions de l’mercat.

La nostra experiència ens avala

Poder oferir-te una gran varietat de possibilitats a l’hora de crear, i els 25 anys d’experi√®ncia en el sector del nostre equip d’interiorisme aconseguir√† realitzar juntament amb la gran varietat de qualitats que cuines Inko t√©, fer realitat el vostre somni.

Som experts en mobles per a cuines Barcelona . La cuina √©s potser l’estada de la casa on m√©s important √©s aprofitar l’espai, en ella s’emmagatzemen aliments tant en armaris de rebost com a neveres i congeladors, es cuina, es renta i s’emmagatzema el parament i, en molts casos, a m√©s ha de haver espai per preparar els aliments i per menjar.

 

Con todos estos requisitos es evidente que el dise√Īo de los muebles sea muy importante para que el resultado final tenga √©xito y se adapte perfectamente a las necesidades de cada hogar. Todos los trucos que ayuden a ahorrar espacio o que hagan m√°s f√°cil las tareas de cada d√≠a son importantes para conseguir estar m√°s a gusto en la cocina.

Somos especialistas en reformas cocinas en Barcelona tanto cocinas modernas como cocinas vintage. Elaboramos proyectos personalizados y nos aseguramos de que todos los productos tengan la m√°xima calidad, tanto en su dise√Īo como en materiales. Las cocinas est√°n pensadas para durar mucho tiempo y mantenerse siempre en las mejores condiciones.

La reforma d’una cuina √©s un projecte molt personal i per aix√≤ cadascuna ha de ser totalment diferent. La planificaci√≥ de la cuina ha de ser un treball m√† a m√† entre client i l’empresa que realitzar√† la reforma.

 

El client podrà explicar què és el que vol i els experts podran aportar els seus consells i la seva experiència. El resultat final ha de de satisfer per complet a client que serà qui va a gaudir de la cuina durant molt de temps.

Escollir amb temps no nom√©s el disseny de la cuina, sin√≥ tamb√© els materials que es van a utilitzar i els electrodom√®stics √©s fonamental per prendre la millor decisi√≥. Disposem les millors marques d’electrodom√®stics, des de Miele Electrodom√®stics fins Balay , i moltes m√©s. L’assessorament tamb√© √©s molt important perqu√® el client pugui resoldre qualsevol dubte que tingui respecte a les caracter√≠stiques de cada opci√≥.

No importa l’estil de cuina a Barcelona que estiguis buscant, podem oferir-te des cuines cl√†ssiques fins a les m√©s modernes, passant per dissenys vintage tan d’actualitat en les √ļltimes temporades. Coneixem b√© totes les tend√®ncies i podem oferir assessorament si es necessita per crear el millor disseny per a un espai concret.

Treballem amb les millors marques d’electrodom√®stics perqu√® sabem que uns mobles de la millor qualitat necessiten d’electrodom√®stics a l’al√ßada, que no nom√©s no desmereixin la cuina, sin√≥ que siguin capa√ßos d’aportar-li qualitat i bon gust.

Experts en reformes de cuines a Barcelona

Fem el teu projecte realitat…