Descobriu els nostres serveis personalitzats
per a totes les necessitats.

Un projecte de renovació o disseny d’una cuina de qualitat, passa per molts aspectes previs i comporta moltes decisions a més d’una inversió de gran envergadura. Per a reduir aquesta inversió i aconseguir un resultat de qualitat al mejo preu poden comptar amb el nostre apartat de cuines en liquidació que no són més que la possibilitat de donar-li una segona oportunitat a una cuina de disseny espectacular.

Quan es realitza una exposició de mobles de cuina en una botiga es tenen en compte diversos criteris. Per a començar, és important mostrar diferents estils de cuines, tant grans com petites. Es tracta que el públic pugui veure que els mobles es poden adaptar a totes les grandàries i que és possible crear espais amb un disseny perfecte i molt funcional independentment dels metres quadrats amb els quals es compti.

També es pretén mostrar els diferents tipus de mobles dels quals es disposa de manera que el client pugui veure les diferències de qualitats i acabats. En general, es tracta de cuines que sigui adapten a molts llocs diferents, ja que es tracta que sigui com sigui la casa del client, pugui imaginar en ella una d’aquestes cuines.

Durant el temps que les cuines estan en l’exposició els clients poden veure-les, tocar-les, descobrir els interiors, comprovar com obren les portes o com tanquen els calaixos. Per això, tot ha d’estar impecable i si alguna cosa s’espatlla es canvia per a oferir el millor als visitants.

Ocorre que tot ha de ser l’últim del catàleg, per la qual cosa les exposicions es renoven totalment o parcialment en acabar cada temporada. Els mobles de l’exposició estan en perfectes condicions però, lògicament, no poden vendre’s com si fossin nous ja que han estat muntats encara que no hagin estat sotmesos a un ús normal.

Les cuines que es troben en exposició es liquiden per a deixar lloc als nous mobles cada cert temps. En aquest moment el client pot emportar-se una cuina d’alta qualitat a un preu molt més econòmic i amb totes les garanties. Una oportunitat d’or que val la pena aprofitar si es busca la cuina perfecta per a casa.

Entre tants models, grandàries i varietats és fàcil trobar un que encaix de meravella amb el teu espai o que es pugui adaptar fàcilment. Per això convé donar un cop d’ull a les liquidacions de cuines d’exposició per a estalviar molts diners sense renunciar a la millor qualitat. No oblidis que les cuines que els professionals ofereixen en exposició són sempre les més desitjades.