Descobriu els nostres serveis personalitzats
per a totes les necessitats.

Serveis

En Electroshowroom realitzem projectes a mesura per a la teva cuina i per al teu bany i tot tipus de reformes per a la teva llar. Som experts en interiorisme i podem ajudar-te a donar-li a la teva casa l’aire renovat que desitges.

FT Disseny

Reformes

En Electroshowroom somos especialistas en reformas del hogar. Desde Cocinas a medida, hasta baños o vestidores. Nos adaptamos a tus necesidades y trabajamos de la manera más profesional para conseguir resultados óptimos.

Projectes a mesura

Som experts en projectes d'interiorisme a mesura. Ponganos a prova i veurà com fem realitat totes les idees que té per a la seva llar i les millorem per a crear un espai molt més funcional, atractiu i actual.

Esdeveniments

Descubre nuestros eventos y cursos que tenemos preparados para ti. Eventos en los que descubrirás nuevas cocinas, nuevos electrodomésticos o incluso catas de vino.

Atosa Olsa

Servei tècnic propi

Comptem amb un servei tècnic propi i venda de recanvis per les millors marques d'electrodomèstics. Confiï en nosaltres per a les reparacions dels seus aparells estiguin o no en garantia, li atendran els millors professionals.

Cursos

Pròximament: Electroshowroom li convida a conèixer els cursos dels quals actualment disposem per a realitzar tant de manera presencial com online. Una oferta formativa interessant i que va de la mà dels millors professionals del sector.

Visita Aotsa Olsa per a més informació sobre el nostre servei tècnic.

Contacta amb nosaltres

Estudi de moble de cuina, que li ofereixen a Vostè una òptima relació entre disseny, qualitat i preu.
Venda d’electrodomèstics de totes les marques.
Outlet d’Electrodomèstics.