Descobriu els nostres serveis personalitzats
per a totes les necessitats.

Reformes integrals de banys

Les reformes integrals de bany són, juntament amb les de la cuina, les més sol·licitades en la llar i també les més importants. Normalment, només s’afronta una reforma de bany en un habitatge. A tot estirar una reforma integral i una obra com el canvi de banyera a dutxa. Per això, cal realitzar-la amb cura i triant molt bé els materials que s’usaran.

Materials d’alta qualitat i un disseny modern alhora que atemporal són les claus per a un bany que suportarà molt bé el pas del temps, tant des del punt de vista estètic com des del punt de vista funcional.

També és fonamental el saber treure partit a l’espai perquè tot encaix perfectament i hi hagi sensació d’amplitud i de comoditat quan s’utilitzi el bany cada dia, sobretot si el faran dues persones al mateix temps, com succeeix en els banys de les habitacions de matrimoni.

Bany principal i condícia

Si s’afronta a un temps la reforma del bany principal i del bany secundari o de la condícia, és bona idea que els projectes estiguin relacionats i si bé cadascun pugui tenir una personalitat pròpia, estiguin dins d’una línia decorativa similar.

Decidir-se entre banyera o dutxa, triar si hi haurà o no un bidet o decidir quin tipus de moble es vol per al bany són temes importants i que influiran en el disseny final del bany. Per això, abans de presentar un projecte, els nostres professionals en reformes integrals de banys t’escoltaran i et convidaran a veure altres projectes o nostre showroom.

Veure en directe els nostres dissenys i materials t’ajudarà a prendre decisions importants per a aconseguir el bany que s’adapti a la teva família i que realment t’agradi.

Contacta a nosaltres

Estudi de moble de cuina, que li ofereixen a Vostè una òptima relació entre disseny, qualitat i preu.
Venda d’electrodomèstics de totes les marques.
Outlet d’Electrodomèstics.