Descobriu els nostres serveis personalitzats
per a totes les necessitats.

Complements

Els complements són una part molt important en els projectes de decoració. Són l’última part de la mateixa i seran la guinda final que li donin a una estada la personalitat buscada. Qualsevol dissenyador d’interiors sap molt bé tot el que els complements poden arribar a fer per un espai concret.

Després de reformar primer l’espai i col·locar els mobles després, és el torn dels complements. Aquests han de triar-se amb cura perquè combinin amb les peces principals de l’habitació, però també entre si perquè tot es vegi conjunyit i dins d’un mateix estil de decoració.

Cal saber triar els complements perquè siguin els justos, els que l’habitació demana per a quedar perfecta i, sobretot, aquells que a més aporten alguna utilitat. Evitar que la decoració quedi recarregada és molt important, sobretot perquè les tendències més actuals aposten per la mesura en el nombre d’adorns.

Petits detalls que donen caràcter a una estada

Els coixins per al dormitori i per al saló; els miralls en pràcticament qualsevol lloc de la casa; els plaids sobre el sofà o als peus del llit o fins i tot detalls merament decoratius, com a espelmes, centres de taula o portar retrats formen part d’aquests complements que li donen caràcter i personalitat a qualsevol habitació.

Però també podem incloure entre els complements altres mobles com els puffs, els penja-robes o fins i tot algunes prestatgeries o taules accessòries que tenen una major presència i importància en la composició d’una estada concreta.

L’elecció de tots aquests complements és un dels treballs que duen a terme els nostres professionals en interiorisme, oferint d’aquesta manera un projecte integral de decoració per a cada habitació que pot abastar des de la reforma inicial fins a l’últim toc perquè tot es vegi perfecte.

Contacta amb nosaltres

Estudi de moble de cuina, que li ofereixen a Vostè una òptima relació entre disseny, qualitat i preu.
Venda d’electrodomèstics de totes les marques.
Outlet d’Electrodomèstics.