Descobriu els nostres serveis personalitzats
per a totes les necessitats.

ElectrodomèsticsBora

Crear en comptes de copiar. Desenvolupem idees innovadores que enriqueixen i fan més còmoda la vida. Creiem en la nostra visió de la fi de la campana extractora.

Bora professional 2.0

Bora Classic 2.0

Bora basic

Bora pure

La marca d’electrodomèstics Bora és famosa pel seu sistema revolucionari d’extracció de vapor. Allunyada del concepte tradicional, Bora planteja plaques amb extractors situats a un mateix nivell, que absorbeixen tot el vapor cap avall. Això evita que la cuina pugui omplir-se de vapor o que les olors s’estenguin.

El sistema de cuines Bora és perfecte per a integrar en cuines d’alta gamma ja que a més de comptar amb les millors prestacions ens ofereix un disseny molt actual i atractiu. Això fa que sigui una marca molt demandada entre els quals busquen plaques i extractors de la millor qualitat i que ofereixen l’últim en tecnologia per a les seves cuines.

Però, a més, facilita el poder instal·lar cuines en illes sense necessitat que hi hagi una campana damunt, la qual cosa permet una millor distribució de l’espai i una decoració més al gust del propietari de l’habitatge.

Bora ofereix diferents sistemes per a les seves cuines. El més senzill és una placa que combina els punts de cuinar amb un extractor situat en el centre. És un disseny compacte i clàssic que encaixa en la major part de les cuines i que està disponible en dues o en quatre focs.

Però per als qui busquen una cosa especial i a mesura, Bora ofereix també sistemes modulars, per a combinar zones de cocció amb l’extractor de la forma que millor interessi. Això permet adaptar-se millor a les illes, a cuines excessivament estretes o, simplement, satisfer capritxos de disseny.

Tots dos tipus de cuina estan disponibles punt amb extractors que treuen el vapor a l’exterior com els que compten amb un sistema de filtre i reciclatge, que permet tenir un aire net i saludable sense necessitat de tenir una sortida de fums.

Bora ofereix solucions per a cuines per a la llar i també per a cuines professionals. La seva completa carta de productes, tots de la millor qualitat, ofereixen resposta a qualsevol problema i permeten adaptar-se a qualsevol necessitat.

Les plaques professionals de Bora poden col·locar-se en negocis, però també en la llar quan es tracta de persones molt exigents a l’hora de cuinar i que volen comptar amb diferents sistemes, com a focs per a olles, plaques per a cuinar a la planxa, etc.

Els sistemes de la línia bàsica són els més sol·licitats per a habitatges particulars, ja que cobreixen les necessitats de qualsevol família amb la millor relació de qualitat i preu.

Venda de recanvis originalsBora des del nostre SAT Atosa Olsa