Descobriu els nostres serveis personalitzats
per a totes les necessitats.

Les cuines per a apartaments i espais petits són, segurament, de les més sol·licitades. En la majoria d’apartaments el buit per a la cuina no és molt espaiós i, excepte en els casos en els quals es duen a terme grans reformes que creguin espais oberts, és habitual que es tracti de cuines departamentadas que no permeten accessoris com a illes.

Vol això dir que no és possible comptar amb una bonica cuina de disseny en un petit apartament? No, el que vol dir és que cal trobar els mobles adequats i nosaltres comptem amb les opcions més boniques i més pràctiques per a aconseguir que una cuina petita es vegi tan atractiva i tan de disseny com una gran.

Si no pot col·locar-se una illa, tal vegada és possible un taulell i si no, uns dobles fogons per a poder secundar-se a desdejunar. Les possibilitats són moltes i junts trobarem la que millor encaix en la teva llar.

Una de les coses que més cal valorar en les cuines petites és l’ordre. Moltes d’aquestes cuines han de contenir tot el que necessita una família al complet i seria impossible sense les solucions que les cuines de disseny ofereixen perquè tot tingui un lloc específic i pugui aprofitar-se fins a l’últim racó de la cuina.

Els rebostos que aprofiten un racó, els buits que s’aconsegueixen omplir gràcies als prestatges extraïbles, les portes amb frontisses per a adaptar-se als mobles en cantonada o fins i tot les petites taules que s’amaguen quan no s’utilitzen són només alguns dels recursos dels quals disposem.

Quan mirem cuines en revistes de decoració i en algunes Webs ens trobem que la majoria de les fotos es corresponen amb grans espais oberts i cuines de grandària àmplia que, en la seva gran majoria, es corresponen amb habitatges unifamiliars de molts metres quadrats. Però la realitat, en alguns casos, és molt diferent.

Molts dels nostres clients busquen moblar cuines per a apartaments que no són massa grans o que són totalment tancades. Però volen que quedin igualment elegants i disposar de tot el que pugui tenir una cuina de gran grandària, com un bon frigorífic, un rentavaixella o suficient espai per al menjar i el parament de cuina.

En Electroshowroom, sabem que un bon disseny és bàsic per a poder aconseguir això, però també ho és comptar amb mobles de cuina de disseny pensats per a cuines petites que respectin l’esperit d’aquests espais i que ofereixin solucions especialment pensades per als problemes que tenen.