Descobriu els nostres serveis personalitzats
per a totes les necessitats.

Vilasar de Mar

Els nostres projectes per a cuines s’adapten perfectament a l’espai del qual disposa cada client. Des de la posició dels mobles fins a l’altura o el color, tot està pensat tenint en compte la forma de l’habitació i les seves característiques arquitectòniques.

Però també tenim molt en compte les necessitats i prioritats de la família pel que fa a les necessitats d’emmagatzematge o a la mena d’electrodomèstics que volen tenir en la seva llar, per a poder integrar-los en el projecte.

En aquest exemple podem veure com els mobles s’adapten perfectament a les característiques de la cuina, aconseguint aprofitar al màxim l’espai però donant alhora una gran sensació d’amplitud gràcies a la forma en la qual s’ha aprofitat la llum.

Finalment, ens ocupem que la cuina encaixi en l’estil sol·licitat pels clients, que alhora ha d’estar d’acord amb el de la resta de la casa perquè tot el conjunt es vegi equilibrat i bonic i la llar tingui una imatge homogènia i molt atractiva.

Aquest projecte de cuina moderna s’integra perfectament en la resta de la llar i reflecteix perfectament els gustos i la personalitat de la família de la casa. S’ha aconseguit incloure en el projecte tot allò marcat com a imprescindible gràcies a la gran varietat de solucions que els mobles de cuina dels fabricants més actuals integren en els seus dissenys.

Comoditat, bellesa i funcionalitat en una cuina que està pensada per a usar-se tots els dies i ésser una part molt important de l’habitatge, alhora que és un espai atractiu i bonic al qual agrada portar a convidats i amics pròxims per a gaudir d’un cafè o d’un menjar informal sense haver de recórrer al menjador.

Contacta amb nosaltres

Estudi de moble de cuina, que li ofereixen a Vostè una òptima relació entre disseny, qualitat i preu.
Venda d’electrodomèstics de totes les marques.
Outlet d’Electrodomèstics.