¡¡CERRAMOS POR VACACIONES!!

Estimado cliente, le comunicamos que del 10 al 16 de agosto, nuestras instalaciones permanecerán cerradas por vacaciones. Volvemos el lunes 17

Gracias y disculpen las molestias, en breve nuestras líneas estarán operativas

TRIA EL TEU ESTIL

CUINES A BARCELONA

Nostres catàleg de cuines el resultat d’estudiar i analitzar les necessitats dels nostres clients en la seva pròpia llar, en els quals cada dia gaudeixen més de la cuina de disseny, de la seva funcionalitat i possibilitats.

Compartir aquest espai amb família i amics, treballar, cuinar i gaudir aquells plats que amb tant de detall hem preparat per als sers estimats. Les idees d’èxit, la nostra recerca diària i els anys d’experiència ens avalen. Les nostres reformes de cuines són més que simples projectes, són resultats, són cuines úniques, eficients i molt desitjades.

Quin tipus d’estil prefereixes per a la teva cuina?

COCINAS MODERNAS

Las cocinas modernas Arrital son el resultado de un continua y vital inversión en este proyecto. Una sinfonía de formas, superficies y materiales para satisfacer el gusto de quien aprecia propuestas de amueblamiento innovador.

COCINAS VINTAGE

El sabor de lo clásico imperecedero: a partir de las líneas clásicas y tradicionales hasta composiciones que se inspiran a un estilo contemporáneo, las cocinas de madera Arrital están estudiadas para aportar valor y calidez a la atmósfera de cada ambiente.

COCINAS DE DISEÑO

Descubre nuestra gama de cocinas de diseño adaptadas para ti. Muebles de cocina de lujo con un estilo innovador y unos materiales a la altura de Arrital, Gaggenau, Liebherr, etc. Cocinas con diseños minimalistas en Barcelona que no te debes perder

Muebles de Cocina en Barcelona

Per als qui busquen mobles de cuina a Barcelona, disposem d’un gran catàleg de marques de primera línia. La cura que es posa en cada cuina des de l’elecció de les matèries primeres fins a l’últim element de disseny dóna com a resultat creacions que marquen la diferència i que destaquen per la seva bellesa.

Una cuina pensada per a durar i per a aportar el màxim de satisfacció comença amb l’elecció de materials de màxima qualitat que garanteixin que l’acabat serà satisfactori. Aquests materials són els que faciliten que el disseny pensat cobri la forma precisa i regruix de la manera en la qual s’havia programat.

Cuines funcionals però elegants

Un bon exemple són els fogons. Els materials més avançats i moderns permeten fogons bells, a una aparença delicada, però que tenen un cor fort i resistent. Són fogons pensats per a cuinar sobre elles, per a viure el dia a dia i mantenir-se amb la mateixa aparença independentment del temps que transcorri.

Els mateixos estàndards de qualitat s’apliquen als armaris de rebost i armaris que han de contenir tot allò que s’usa diàriament en una cuina i que ha de fer-ho amb total acomodament i un bon disseny interior per a garantir el màxim aprofitament de l’espai. El disseny de l’interior dels mobles és tan important com l’exterior i és el que garanteix una comoditat diària en l’ús.

Mobles de cuina a la moda

Una cuina de qualitat ha de tenir un disseny bàsicament atemporal que continuï sent elegant i bonic dins de deu, quinze o fins i tot vint anys. Però això no vol dir que no pugui permetre’s una picada d’ullet a la moda optant per línies de disseny vintage o fins i tot industrials, per citar dos de les tendències més oposades del moment.

Incorporar detalls de les tendències de moda escapant de les excentricitats i dels excessos és la clau perquè una cuina elegant i de qualitat ho sigui des del seu principi fins a la seva final, no caient en l’error de convertir-se en un bé de consum ràpid més.

És important trencar motlles i allunyar-se d’esquemes preconcebuts que indiquen que cal apostar pel disseny o per la utilitat. Una cuina bonica no ha de ser una cuina pensada per a mirar i no tocar.
Abrir chat