Descobriu els nostres serveis personalitzats
per a totes les necessitats.

Cuines modernes Barcelona

Les tendències més modernes en cuina les pots trobar en Cuines Stosa a Barcelona. Mobles amb línies pures, senzilles i molt elegants que eviten elements com els tiradors per a donar una major uniformitat al conjunt.
Els colors naturals estan de moda, prevalent els tons fusta i fins i tot aquells que imiten la textura i colors de la pedra, sense oblidar els blancs que continuen sent tendència i que saben donar-li a una cuina aquesta lluminositat i sensació de neteja que tots busquem per a aquestes estades.

Veuen a visitar nostre showroom de cuines stosa a Barcelona!

El showroom de cuines a Barcelona, perfecte per a trobar els acabats, la qualitat i el producte que estàs buscant. Compte amb una llar a l’última, veuen a descobrir tots els detalls i capacitats de les cuines STOSA a Barcelona.

Col·lecció

// Clàssica

Tots els nostres mobles són personalitzables perquè s’adaptin al cent per cent a les necessitats de cada client. Oferim la possibilitat d’una cuina a mesura al més pur estil italià que s’adapta a qualsevol habitatge i també a qualsevol estil de família.
Les nostres creacions permeten cuines en les quals preval la necessitat de comptar amb molt d’espai d’emmagatzematge o altres en les quals destaca sobretot el disseny. L’illa, que per a molts és imprescindible, és també un element que tenim en compte en els nostres dissenys de cuina, encara que podem crear altres igual de boniques i acollidores en espais petits en els quals no hi ha cabuda per a ella.

Trobaràs Cuines STOSA de disseny clàssiques que podràs seleccionar en colors diferents per a aconseguir la màxima adaptabilitat al teu espai.

Acosta’t a gaudir de totes les possibilitats que tenim per a tu en Electroshowroom. Trobaràs els millors acabats i dissenys de cuina STOSA.

Iniciar una reforma de cuina és complicat en qualsevol llar, a tots ens costa molt trobar els mobles, electrodomèstics i accessoris de cuina que més ens agraden. Però aquest detall, és més fàcil d’aconseguir si tens el producte al teu abast.

En el nostre Showroom de cuines a Barcelona, tens la possibilitat d’utilitzar, veure i tocar diversos models de cuina de les marques més top del mercat. No et preocupis, trobar el que necessites, mai ha estat tan fàcil… Tenim la cuina perfecta per a tu, veuen a veure-la!

Contacta a nosaltres

Estudi de moble de cuina, que li ofereixen a Vostè una òptima relació entre disseny, qualitat i preu.
Venda d’electrodomèstics de totes les marques.
Outlet d’Electrodomèstics.