Mobiliari Sangiacomo a Barcelona

Moblar la nostra llar és una tasca agradable i molt personal. Triar els mobles ha de ser una experiència relaxada, tranquil·la i meditada ja que la casa ha de transmetre una personalitat que es correspongui amb les persones que l’habiten i, a més, ha de ser funcional i pràctica.

Col·lecció

// Living

// Vestidor

Els productes per a les estades en les quals passem les hores diürnes permeten vestir llocs com la sala d’estar o el menjador. Són llocs que han de resultar molt acollidors però, alhora, han de ser funcionals i comptar amb espai per a guardar tot tipus de coses, des de vaixelles fins a objectes personals.
Els mobles modulars per a la sala d’estar, les prestatgeries en les quals col·locar llibres i objectes de decoració i, per descomptat, les taules i cadires per a crear la zona de menjador són imprescindibles en totes les llars. Aconseguir que siguin atractius i alhora pràctics és el nostre objectiu.

Les estades de nit, les habitacions, són una mica més que el lloc en el qual dormim. Per això, encara que els llits són fonamentals i tenen un paper molt important i protagonista, hi ha altres elements que també és necessari tenir en compte.
Els escriptoris, tant juvenils com per a adults, s’han convertit en una constant en qualsevol habitació ja que és el lloc per a estudiar o per a treballar còmodament i aïllats de la resta de la família. També estan els tocadors, per a permetre’ns aquestes manyagues diàries que solem donar-nos abans de començar el dia o al final d’aquest.

Un punt i a part mereixen els armaris, perquè en ells recaurà gran part de la responsabilitat de l’ordre en la llar. Tenir un armari en el qual hi hagi un lloc per a cada cosa i puguin guardar-se totes les nostres pertinences és clau perquè tot estigui sempre en el seu lloc.
Esment especial mereixen els vestidores, ja que quan és possible instal·lar-nos ofereixen una satisfacció difícil d’igualar no sols per la gran quantitat d’espai que ofereixen, sinó també per la seva estètica i la sensació de sofisticació que són capaces de transmetre.

Contacta amb nosaltres

Estudi de moble de cuina, que li ofereixen a Vostè una òptima relació entre disseny, qualitat i preu.
Venda d’electrodomèstics de totes les marques.
Outlet d’Electrodomèstics.