Mobiliari Meson’s a Barcelona

En el nostre showroom de cuines Meson’s Barcelona, trobaràs la cuina que estàs buscant per a completar la teva llar.

Col·lecció

// Showroom

Les cuines M2 de Meson´s aprofiten materials com el laminatge o acabats lacats per a aconseguir abaratir els costos de fabricació sense haver de renunciar a la qualitat del producte final. I sempre amb una gran feina de disseny en cuines modernes, amb línies minimalistes i molt atractives.

S’aconsegueix així que el disseny italià d’alta gamma pugui arribar a una gran quantitat de llars en els quals es gaudirà d’una cuina molt especial, totalment adaptada a les necessitats de la família i que encaixa perfectament en les tendències més contemporànies.

Sobrietat és la primera paraula que tal vegada se’ns ocorre per a definir els productes M6, encara que aquestes cuines són abans de res personals, amb mescla de tendències i amb una elegància que les converteix en inoblidables una vegada que es descobreixen.

Amb una altíssima qualitat, els seus acabats i el gruix dels seus materials són aspectes que marquen la diferència respecte a altres cuines. Un bon exemple són les seves gruixudes portes, de gran qualitat, que van perdent gruix en la vora per a configurar d’aquesta manera la zona d’obertura. La forma en la qual s’integren en l’ambient de l’habitatge és sorprenent i fa que siguin presents en els millors projectes sent referent entre l’alta gamma.

EM posa el seu punt de diferència en l’elecció de materials d’última generació combinats amb dissenys d’avantguarda. L’alumini i el cristall es fusionen amb aquests materials nous aconseguint una aparença molt moderna però que, alhora, té vocació de perdurable.

Cuines que en molts casos són monocromàtiques i que s’integren amb la resta de l’habitatge, sent ideals per a espais oberts ja que no hi haurà problema a encaixar-les en els dissenys d’interiors més avantguardistes i de qualitats més exigents.

Contacta amb nosaltres

Estudi de moble de cuina, que li ofereixen a Vostè una òptima relació entre disseny, qualitat i preu.
Venda d’electrodomèstics de totes les marques.
Outlet d’Electrodomèstics.